search
top

Wantegels in de badkamer

Voor de badkamer zijn wandtegels de beste keuze. Wandtegels kunnen namelijk goed tegen vocht en zijn heel duurzaam. Wandtegels zijn ook nog eens heel duurzaam en vergen haast geen onderhoud.

wandtegelsWaar zijn ze van gemaakt?

Wandtegels worden vooral van keramiek gemaakt. Keramiek kan namelijk goed tegen vocht en het is makkelijk schoon te maken. Je kunt keramiek makkelijk met een doekje schoonmaken en het trekt geen vuil aan. Keramiek is namelijk op hoge temperatuur dicht gebrand tot in de poriën. Zo kan er niks meer inkomen zelfs vuil niet.

Is het plaatsen van keramische wandtegels moeilijk?

Het plaatsen van keramische wandtegels hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je het met lijm doet. Met lijm kun je de wandtegels makkelijk plakken en ze blijven ook goed zitten. Je moet alleen beetje nauwkeurig te werk gaan. Online zijn er ook veel filmpjes waarop je kunt zien hoe je het beste aan het werk kunt gaan. Er zijn ook mensen die de voorkeur geven aan metselen. Wandtegels in de muur metselen is wel moeilijk en hiervoor heb je vaak wel een professioneel vakman nodig.

Wil je meer leren over wandtegels of keramiek? Bezoek dan ook eens fliesenxl.com en leer gelijk meer over de verschillende soorten wandtegels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top