search
top

Betere container reiniging

Er zijn bedrijven dat alles op alles zetten, om hun klanten beter van dienst te zijn. Zo een bedrijf is Container Cleaning Nederland BV, dat vind dat diensten lokaal geregeld moeten worden, om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Oprichting lokaal bedrijf

Container CleaningOm hun klanten beter van dienst te zijn, heeft het bedrijf dan ook lokaal in Noord-Brabant en Limburg een nieuwe bedrijf opgericht, dat zich ook met containerreiniging gaat bezighouden. De bedrijf gaat onder de naam Container Cleaning Noord Brabant & Limburg BV. De naam is anders en alles word lokaal geregeld om de klanten beter van dienst te zijn, maar het bedrijf gaat wel volgens het concept en principes van Container Cleaning Nederland werken.

Milieuvriendelijk en mensen met ervaring

Zo gaat deze nieuwe bedrijf, ook met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen de containers schoonmaken. De schoonmaakmiddelen dat ze gebruiken, zijn biologisch afbreekbaar en er worden enkel natuurlijk producten gebruikt. Op deze manier is het niet schadelijk voor mensen of het milieu. In Noord-Brabant en Limburg zullen ook mensen met ervaring ingezet worden, dat al bij het bedrijf werken. Naast de mensen met ervaring zullen er ook lokale werknemers worden ingezet en worden opgeleid. Op deze manier stimuleert Container Cleaning Nederland ook de lokale en zorgt het tegelijkertijd voor schone containers.

Lees ook de artikel op dichtbij.nl over de komst van deze containerreiniging bedrijf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top