search
top

Transportbedrijven doen het goed, ondanks sancties Rusland

Veel transportbedrijven hebben rake klappen gehad, door sancties op Rusland en door sancties van Rusland. Dit kost veel transportbedrijven veel geld, maar veel ervan doen het ook goed door de problemen creatief op te lossen.

Creatieve oplossingen

transportbedrijf EnschedeZo is een transportbedrijf Enschede ook met hele creatieve oplossingen gekomen. Ze vervoerden groente en fruit van Nederlandse telers naar Rusland, maar voorlopig kan dit niet meer. De transportbedrijf Enschede bezorgd nu de vracht nu in plaats van naar Rusland, naar Turkije. Ze worden dan vanuit Turkije als Turkse groente en fruit verkocht. Door deze slimme oplossing zijn ze hun klanten niet kwijt en kunnen ze door gaan met het transporteren van groente en fruit.

Toename in gebruik van transportbedrijven

Transportbedrijven zoals transportbedrijf Enschede, worden dan ook steeds vaker ingezet. Dit bespaart bedrijven veel geld en tijd, omdat ze niet hun eigen netwerk van transport hebben. Zelf een vloot van vrachtwagens kopen en ook nog koeriers opleiden is een dure investering. Ze zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor de leveren, van de producten. Wanneer ze een transportbedrijf inhuren hebben ze geen omkijken meer naar en is het transportbedrijf verantwoordelijk. Dit bespaart veel tijd en laat bedrijven vrij om zich met hun producten bezig te houden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top