search
top

Center Parcs bungalowrace

Center ParcsBij Center Parcs zijn diverse acties gedurende geheel het jaar. Denk aan vroegboekkortingen, last minute deals, korting voor gezinnen, kortingen voor ouderen, et cetera. Zo is er ook een Center Parcs bungalowrace. Dit is een populaire actie geweest en deze actie keert door het succes regelmatig terug. Gedurende tien dagen kun je als bezoeker uit honderden cottages kiezen. Hiervoor betaal je slechts 9 euro per nacht, per persoon. Op de site van Center Parcs kun je deelnemen aan deze actie en profiteren van de vele prachtige cottages. Wees er alleen wel op tijd bij, want veel mensen doen met deze actie mee en de cottages gaan razendsnel weg.

Het voordeel van deze actie is dat je voor weinig geld een cottage kunt boeken. Ondanks de lage prijs kun je wel profiteren en gebruik maken van alle faciliteiten die je er kunt vinden. Dat zijn dus de zwembaden, de restaurants, de caf├ęs, et cetera. Bovendien mag je deelnemen aan de activiteiten die er op het park worden georganiseerd. Voldoende vertier voor jong en oud. Op de website van Center Parcs kun je precies vinden aan welke eventuele voorwaarden je moet voldoen. Al zijn er niet echt strikte voorwaarden.

Center Parcs in Nederland

Alle vakantieparken van Center Parcs doen mee aan de actie. Nederland telt een groot aantal parken van Center Parcs. Denk aan onder meer Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zelande, De Kempervennen en De Huttenheugte. Vlak over de grens in Belgisch Limburg kun je de parken De Vossemeren en Erperheide bezoeken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top