search
top

Verborgen camera trend

Tegenwoordig vind je op internet heel veel grappige filmpjes, dat met een verborgen camera zijn opgenomen. Het zijn gewone mensen die grapjes gaan uithalen, met zowel vreemden als bekenden. Het is nu op internet een ware trend geworden en mensen over de hele wereld doen het.

lachen is gezonfAls je heel hard willen lachen, moet je zeker een paar van deze filmpjes bekijken en elke dag lachen is immers heel gezond. Er worden zoveel verschillende grappen uitgehaald, wat nu ook op internet bekend staat als pranks, dat voor ieders gevoel voor humor wel wat te vinden is. Als je bijvoorbeeld de grappige video’s uit Amerika bekijkt, is het vooral keihard mensen in de zeik nemen en dat met de verborgen camera filmen. Mensen uit Engeland pakken het weer anders aan en hebben een meer droge humor. Het is maar net, waar je van houd.

Behalve de grappige filmpjes vind je ook andere leuke video’s, dat je aan het lachen maken. Er staan bijvoorbeeld filmpjes online van mensen, dat goede dingen voor arme en dakloze mensen doen of een zieke kind een mooie cadeau geven. Zulke filmpjes geven ook hoop, dat er nog veel goede mensen zijn over de hele wereld. Dit is ieder geval een trend, dat ik persoonlijk hoop dat blijft voortzetten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top