search
top

Tips voor FIFA 15

In FIFA 15 zijn er een aantal veranderingen aangebracht, dat het spel leuker maakt maar het principe blijft hetzelfde. Zo is ook het enorm populaire FIFA Ultimate Team ook weer aanwezig en onze tips zijn dan ook hierop gericht.

De eerste tip

FIFA Ultimate coinsVoor beginners is het vaak moeilijk om een goede team samen te stellen, omdat ze weinig FUT coins hebben. De gamers dat eerder zijn begonnen, hebben hierdoor ook een voordeel op de beginners. Als beginner hoef je niet te stressen over het feit, dat je geen dure spelers kopen, want je hebt ze helemaal niet nodig in het begin. In het begin moet je zoveel mogelijk FUT coins verzamelen, zodat je later betere spelers kunt kopen.

Dit betekent dat je wedstrijden moet winnen en wedstrijden win je met snelheid. In FIFA 15 is er veel verandert, maar snelheid blijft nog steeds belangrijk. Koop dus goedkope, maar hele sneller spelers. Zo kun je wedstrijden winnen en meer FUT coins verdienen. Later kun je deze spelers ook weer verkopen, waardoor je meer coins verdient.

De tweede tip

De tweede tip is veel simpeler en korter dan ons eerste tip. Voor beginners is er namelijk ook een hele korte weg om aan FUT coins te komen. FUT coins kunnen namelijk ook in een webshop gekocht worden voor echte geld. Je betaald dan zo een 50 euro voor 1 miljoen FUT coins.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top