search
top

Groep dineren in Amsterdam

Bent u opzoek naar een locatie om uw jubileum te vieren? Of opzoek naar een locatie omdat u lekker uiteten wilt met een feestdag? Dat kan allemaal bij Restaurant Olijfje in Amsterdam. Bij Restaurant Olijfje is er plaats voor groepen van zes tot tachtig man!

Turks etenRestaurant Olijfje is gevestigd in het centrum van Amsterdam en is goed toegankelijk voor groepen, het restaurant bevindt zich dicht bij parkeergarage Markenhoven, er zijn dus genoeg parkeergelegenheden voor u en al uw gasten! Als u Restaurant Olijfje gaat eten, krijgt u ook nog eens 25 procent korting op uw parkeerkaartje als u geparkeerd staat in parkeergarage Markenhoven.

Verschillende groep opties.

Bij Restaurant Olijfje zijn er veel verschillende opties voor het uit eten gaan met een groep, er zijn ook verschillen in prijsklasse van de verschillende opties. Zo kan je kiezen voor een driegangenmenu op basis van de wensen van de gasten. Als er gasten zijn die speciale behoeftes hebben zoals gluten vrij eten, hebben wij er ook ruimte zat voor! Dit driegangenmenu voor een groep kost 28 euro per persoon, je krijgt hier ook nog per persoon drie consumpties bij. Dan is er ook nog een vrijfgangenmenu, wat ook weer op basis van de wil van de gasten gebaseerd word. Bij dit menu krijgt iedere gast vijf consumpties en deze optie kost slechts 32 euro en 50 cent per persoon. De laatste optie die er is, als je echt goed en luxe wilt eten, is een zevengangenmenu. Dit zevengangenmenu wordt ook weer bereidt naar de wil van de gasten, de gasten krijgen allemaal onbeperkte consumpties tijdens het dineren. Deze laatste optie heeft een prijsklasse van vijftig euro per persoon.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top