search
top

Geboortebedankjes

Geboortebedankjes worden steeds meer gewoon in Nederland en het begint echt een traditie te worden. De geboortebedankjes zijn in België al honderden jaren een traditie bij de geboorte van een baby en nu begint het ook in Nederland een traditie te worden.

Wat zijn geboortebedankjes?

geboorte bedankjesGeboortebedankjes worden aan gasten vaan een kraamvisite gegeven. Het is dus een cadeau dat de ouders aan de kraamvisite geven. In Nederland was het al een traditie dat de baby en soms de moeder een cadeau kregen van de kraamvisite, maar nu krijgt de kraamvisite dus ook een cadeau. De kraamvisite blijkt dit wel te waarderen en de ouders vinden het leuk om te doen.

Online kopen

De geboortebedankjes kunnen tegenwoordig in Nederland ook gewoon online gekocht worden en ze kosten haast niks. De geboortebedankjes kun je al vanaf 10 cent per stuk kopen en de hele dure kosten rond de 2 euro. Het kopen van geboortebedankjes is dus niet duur en het word ook nog eens thuis bezorgd. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

De geboortebedankjes maken

Er zijn ook ouders die de geboortebedankjes niet kopen maar zelf maken. Ze vinden het leuk om zelf eraan te knutselen en om aan de geboortebedankjes een betekenis te geven. In België doen ze dit bijvoorbeeld nog vaak.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top