search
top

Expansie van Costes

Costes was in 2013 nog een label van the Sting en nu 1 jaar later is het een eigen merk. Costes is the Sting volkomen ontgroeid en heeft over heel Nederland eigen filialen en het heeft ook nog eens een eigen webshop.

Van label naar merk

Costes fashion kortingscodeDe transitie van label naar een eigen merk is heel snel gegaan en expansie van CostesĀ  word doorgezet, er staan nu ook een aantal nieuwe filialen in de planning. Het begon allemaal toen the Sting inzag, dat Costes de potentie had, om een zelfstandige merk te zijn. De eigenaar gaf toen het team van Costes, een blanke cheque om dit voor elkaar te krijgen. De team heeft dan
ook geen tijd verspilt en snel een aantal nieuwe lijnen opgezet, wat gelijk heel populair werd. Door de lage prijzen dat Costes hanteert, ging het verkoop door het plafond en het kon al snel eigen winkels openen.

Concept van Costa

Het Concept van Costes is kwaliteit modekleding voor lage prijzen, wanneer je de prijskaarten op de kleding ziet geloof je het haast niet, want zo laag zijn ze. Je kunt ook nog eens flinke korting krijgen op de al lage prijzen, door gebruik te maken van de Costes fashion kortingscode. De code vind je gewoon online en je kunt het in de webshop gebruiken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top