search
top

Een witte glimlach

Tegenwoordig kiezen vaak mensen ervoor om hun tanden te bleken, om zo een witte glimlach te krijgen. Vaak verkleuren de tanden door het roken, eten en drinken. Bijna niemand heeft dan ook natuurlijke witte tanden.

Zelf je tanden blekenHet tanden bleken word door een tandarts of een mondhygiënist gedaan. De eerste keer zullen ze naar de tanden kijken, om te kijken wat er mogelijk is en tot welke graad de tanden witter gemaakt kunnen worden gemaakt. Er moet dan vervolgens een bleeklepel worden gemaakt, zodat de tanden kunnen worden gebleekt. Hiervoor word er een afdruk van het gebied gemaakt en daarmee maakt de technicus een bleeklepel. De bleeklepel zal zo precies passen en word het tandvlees beschermt bij het tanden bleken.

Bij het volgende bezoek word de bleeklepel en gel meegegeven. De tandarts of de mondhygiënist geeft dan aan hoe en hoe vaak het gebruikt moet worden. Dit is voor elke persoon weer anders en het is op de persoon afgesteld. De tanden bleken dan binnen enkele weken en naarmate tijd vordert zal dit zichtbaarder worden.

Het resultaat van de tanden bleken zal een paar jaar aanhouden, afhankelijk van het rook, eet en drink gedrag. Daarna zal het proces weer herhaalt moeten worden, om een witte glimlach te krijgen.

Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top